Noutati

Anunt depunere oferta financiara - contract de furnizare Consumabile și furnituri

25-03-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă în vederea atribuirii contractului de furnizare : Consumabile și furnituri, în cadrul proiectului cu titlul :" Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunatatirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modernă, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări", conform cerințelor din referatul de necesitate atașat.

Detalii

Anunt depunere oferta financiara - contract de furnizare combustibil-benzină

17-03-2021

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de furnizare : combustibil-benzină, cod CPV 09000000-3 Produse petroliere, combustibil, electricitate și alte surse de energie(Rev.2), în cadrul proiectului POCU cu titlul :"Creșterea capacității instituționale și a competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân", conform cerințelor din caietul de sarcini atașat.
Detalii

Povestea ta, de ziua noastră - Campanie de susținere a femeilor cu cancere genito-mamare

04-02-2021

Cu ocazia Zilei Mondiale de luptă împotriva cancerului, Societatea Română de Chirurgie și Ginecologie Oncologică anunță lansarea campaniei ”Povestea ta, de ziua noastră”, campanie de susținere a femeilor cu cancere genito-mamare. Campania are ca obiectiv susținerea pacientelor pe tot parcursul bolii astfel încât ele să își poată dezvolta abilități de autoreglare emoțională pentru a face față bolii și traiectoriei acesteia (de la etapa de screening, diagnostic, tratament, remisie sau îngrijire paliativă).
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - Servicii de paza

10-12-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita să depuneti o oferta tehnica si financiară, in vederea atribuirii contractului de « servicii de paza »

Detalii

Aunnt depunere oferta - Servicii de modelarea datelor si analiza inferentiala

24-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de : ”servicii de Modelarea datelor și analiză inferențială” din cadrul proiectului CEDICROM 2 – „Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente”.
Detalii

Invitatie depunere oferta financiara - Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul

23-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de: “ Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul”
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de audit financiar extern proiecte

16-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o oferta financiara în vederea atribuirii contractului de prestare: servicii de audit financiar extern.

Detalii

Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative

19-02-2020

În perioada 12-15 Martie 2020 se va desfășura la Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”
Cluj-Napoca, cursul postuniversitar cu tema: „Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative”

Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I: "Creșterea capacității instituționale și a competentelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân" - 120799.

18-02-2020

În cadrul proiectului "Creșterea capacității instituționale și a
competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Nașional de screening pentru cancerul de sân" cu ID 120799 se publică "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de sân" și anexele sale și "Protocolul epidemiologic pentru screeningul pentru cancerul de sân"
Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I "Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin" - 120798

18-02-2020

În cadrul proiectului "Integrarea screeningului primar HPV in programul national de screening pentru cancerul de col uterin" cu ID 120798 se publica "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de col uterin"  si anexele sale.

Detalii

Workshopul - „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.

06-02-2020

"Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” împreună cu Societatea Română de Chirurgie şi Ginecologie Oncologică organizează, în perioada 13-16 februarie 2020, workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.
Detalii

Prima pagina Pagina precedenta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ultima pagina