CANCER MOLECULAR PATHOBIOLOGY in the clinics:Highlights

2012.02.10

Institutul Oncologic Ion Chiricuta organizeaza sub egida OECI si ESO cursul:
CANCER MOLECULAR PATHOBIOLOGY in the clinics: Highlights
in perioada 18-20 aprilie 2012 , la City Plaza Hotel.

La finalul cursului, in dupa-masa zilei de 20 aprilie, va avea loc un “post-curs” organizat de catre Institulul Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” Cluj Napoca in colaborare cu UMF Cluj si sustinut de doua personalitati marcante din domeniul geneticii, Prof. Richard Gatti si Prof. Nagesh Rao de la “University of California, Los Angeles” (UCLA). Post-cursul se va desfasura la Hotel City Plaza intre orele 13-15 (vezi “Programul post-cursului”, alaturat).

ESO oferă zece GRANTURI DE CĂLĂTORIE internaţionale în valoare de 250 de euro, şi zece GRANTURI DE CĂLĂTORIE naţionale în valoare de 50 de euro tinerilor participanţi sub 35 de ani, care au interes în Patobiologia Moleculară. Îi rugăm pe cei interesaţi de GRANTURILE DE CĂLĂTORIE să completeze formularul de înregistrare disponibil mai jos la care să ataşeze  un Abstract, şi să trimită un CV complet în limba engleză şi o listă de publicaţii la adresa de e-mail   OECI_ESO@iocn.ro.

Pentru mai multe detalii legate de cazarea participantilor, va rugam accesati link-ul hotelului City Plaza Cluj-Napoca.
 

  Multumim tuturor participanţilor care s-au înscris la această conferinţă. Perioada de inscriere s-a încheiat. Vă aşteptăm la Cluj!