Noutati

Aunnt depunere oferta - Servicii de modelarea datelor si analiza inferentiala

24-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de : ”servicii de Modelarea datelor și analiză inferențială” din cadrul proiectului CEDICROM 2 – „Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente”.
Detalii

Invitatie depunere oferta financiara - Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul

23-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuță Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, vă invită să depuneți o ofertă financiară în vederea atribuirii contractului de: “ Servicii de inchiriere sau de leasing de proprietati nerezidentiale pentru un autovehicul”
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de audit financiar extern proiecte

16-11-2020

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o oferta financiara în vederea atribuirii contractului de prestare: servicii de audit financiar extern.

Detalii

Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative

19-02-2020

În perioada 12-15 Martie 2020 se va desfășura la Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”
Cluj-Napoca, cursul postuniversitar cu tema: „Abordul multimodal al pacientului oncologic- rolul îngrijirii paliative”

Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I: "Creșterea capacității instituționale și a competentelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Național de screening pentru cancerul de sân" - 120799.

18-02-2020

În cadrul proiectului "Creșterea capacității instituționale și a
competențelor profesionale ale specialiștilor din sistemul de sănătate în scopul implementării Programului Nașional de screening pentru cancerul de sân" cu ID 120799 se publică "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de sân" și anexele sale și "Protocolul epidemiologic pentru screeningul pentru cancerul de sân"
Detalii

Publicații proiect POCU Etapa I "Integrarea screeningului primar HPV în programul național de screening pentru cancerul de col uterin" - 120798

18-02-2020

În cadrul proiectului "Integrarea screeningului primar HPV in programul national de screening pentru cancerul de col uterin" cu ID 120798 se publica "Metodologia de screening fundamentat pentru cancerul de col uterin"  si anexele sale.

Detalii

Workshopul - „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.

06-02-2020

"Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuţă” împreună cu Societatea Română de Chirurgie şi Ginecologie Oncologică organizează, în perioada 13-16 februarie 2020, workshopul intitulat „Actualități, principii și tehnici fundamentale de chirurgie - ediția a IV-a”.
Detalii

Anunt depunere oferta financiara - servicii de audit financiar extern

14-11-2019

Institutul Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuta Cluj-Napoca, str. Republicii nr 34-36, va invita sa depuneti o oferta financiara în vederea atribuirii contractului de prestare: servicii de audit financiar extern.
Detalii

Comunicat lansare proiect

31-10-2019

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca a lansat azi proiectul „Creșterea performanței în diagnosticul și tratamentul cancerelor la copii prin îmbunătățirea echipamentului tehnic, achiziția de aparatură modernă, instruirea personalului medical și dezvoltarea de recomandări” din cadrul Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel european”, finanțat prin Mecanismului Financiar al Spațiului Economic European 2014-2021 de către Operatorul de program, Ministerul Sănătății.


Detalii

Prima pagina Pagina precedenta 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ultima pagina