Zilele Young Oncology Cluj-Napoca - Prezent si Viitor in abordarea afectiunilor oncologice

2018.06.30

 Stimați colegi,

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca (IOCN) organizează în perioada 5-7 iulie 2018, Zilele Young Oncology Cluj-Napoca - Prezent și Viitor în abordarea afecțiunilor oncologice.

Evenimentul se va desfășura în cadrul IOCN (str. Republicii, nr. 34-36, Cluj-Napoca) și se adresează profesioniștilor din domeniul oncologiei și a specialităților conexe, medici rezidenți, tineri specialiști, asistenți medicali, tehnologiști, fizicieni, chimiști, biologi și psihologi cu vârsta maximă de 40 de ani.

Cu această ocazie, sunteți invitați să participați la sesiunile de postere, lucrări științifice sau workshopuri. Pentru participare vă rugăm să vă înscrieți, accesând și completând acest formular.
(listele cu participanții acceptați la workshopuri vor fi afișate marți, 3 iulie 2018, ora 22:00)

TERMEN LIMITĂ pentru înscriere: luni, 2 iulie 2018, ora 18:00.

Programul manifestării științifice poate fi consultat AICI.

Lucrările știintifice acceptate pentru prezentare orală pot fi regăsite în documentul de mai sus. Numărul de minute dedicat pentru prezentare și pentru sesiunea de întrebări/discuții este menționat în programul manifestării științifice, în titlul sesiunii unde urmează a fi prezentată lucrarea. Prezentările în format electronic ale lucrărilor științifice acceptate vor fi predate secretariatului evenimentului cu cel puțin 30 de minute înaintea începerii sesiunii de prezentări.

Lucrările știintifice acceptate pentru prezentare poster vor fi expuse electronic și prezentate în cadrul sesiunii de lucrări poster. Detalii tehnice poster – format .pdf sau .jpg, portrait, rezoluție de 1080 x 1920 pixeli. Posterele vor fi trimise până luni, 2 iulie 2018, ora 20:00, pe următoarele adrese de e-mail evenimente@sanatateapress.ro, piciuandra@gmail.com și iocn.amo@gmail.com.

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau informații, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați la următoarea adresă de e-mail: iocn.amo@gmail.com


Vă așteptăm cu drag!