Conferinţa Insights in Hematology, 13-14 mai 2019

2019.04.24

 Conferinţa Insights in Hematology, 13-14 mai 2019Institutul Oncologic “Prof. Dr. I. Chiricuță” Cluj-Napoca și Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca au plăcerea de a vă invita la cea de-a patra ediție a Conferinţei Insights in Hematology 2019, care se va desfăşura la Cluj-Napoca, în incinta Bibliotecii Central Universitare „Lucian Blaga” (Str. Clinicilor, nr. 2), în perioada 13-14 mai 2019.

Această manifestare educaţională este adresată studenților, doctoranzilor, medicilor rezidenți și specialiști și medici primari, (Bio) chimiștilor, biologilor, specialiștilor în hematologie, oncologie medicală, genetică, medicină internă din România și țările vecine. Participanţii vor avea acces la informaţii inedite şi noi descoperiri din domeniu, prezentările fiind de înaltă calitate şi actualitate. Conferinta este creditată de către Colegiul Medicilor din Romania, Ordinul Asistentilor Medicali Generaliști, Moașelor și Asistentilor Medicali din Romania, precum și de către Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor din România.

În fiecare an, la eveniment sunt invitați speakeri de renume internaţional, atât din România, cât şi din Japonia (Osaka, Tokyo si Nagoya), Europa, Israel si Statele Unite ale Americii (Harvard University, Johns Hopkins University, MD Anderson, Memorial Sloan Kettering New York sau Perelman Institute in Philadelphia). Manifestarea va reuni anul acesta peste 20 de personalități care vor prezenta în sesiunile lor informațiile referitoare la imunoterapie și transplant de celule stem hematopoietice.

Programul complet şi detaliile privind înregistrarea pentru participanţi pot fi consultate pe site-ul conferinţei:

http://hematologyconference.ro/

Vă așteptăm cu drag,

Secția de Hematologie, Disciplina de Hematologie și Centrul de Cercetări pentru Genomică Funcționala, Biomedicină și Medicină Translaționala UMF